Vanaf seizoen 2020 staat de spelersgroep van Maan onder leiding van een nieuwe regisseur, Eef Goudsmits. Even voorstellen:

Ik ben Eef Goudsmits, geboren op 16 september 1987 te Eindhoven. Als kind was ik altijd al bezig met verhaaltjes verzinnen en stukjes maken. De woonkamer, straat, gymzaal op school en zelfs de vouwwagen tijdens de vakantie werd mijn ‘theater’ en iedereen die maar wilde (of niet) mocht komen kijken. Het kon dan ook niet anders dan dat ik iets met theater ging doen.

Na de HAVO ben ik in 2005 begonnen aan de academie voor Theater in Tilburg. Ik ben daar opgeleid als theaterdocent, theatermaker en actrice. Ik maakte tijdens mijn studie verschillende voorstellingen met middelbare scholieren, met amateurtoneelspelers en met MBO-theaterstudenten.

Na het behalen van mijn diploma in 2010 ben ik vooral als freelancer aan de slag gegaan en inmiddels werk ik voornamelijk als regisseur en docent met diverse doelgroepen. Op het Jan Tinbergen College verzorg ik de dramalessen voor de tweedejaars leerlingen.

Ik sta voor passievol en energiek theater. Maar ook voor serieus kennis overbrengen en met veel plezier werken!

bron: Theaterhuis Roosendaal